Έντλιρα Λάτη | Μαία – Φιλικές Γέννες

Η Έντλιρα Λάτη σπούδασε μαιευτική στα ΤΕΙ Αθήνας και στη συνέχεια εργάστηκε ως μαία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στην Αθήνα και σε αποστολές στη Μοζαμβίκη και στην Ζάμπια.    

Το 2002, ενώ δούλευε σε μια μικρή ιδιωτική κλινική ξεκίνησε να κάνει μαθήματα προετοιμασίας για τους νέους γονείς και να αναλάβει ολοκληρωτικά την φροντίδα ενός φυσικού τοκετού.

Άρχισε να συμμετέχει σε συναντήσεις του Συνδέσμου Θηλασμού και του Birthvoice  και παρακολούθησε πολλές ομιλίες και σεμινάρια.

Όταν γνώρισε την Birthlight Yoga Εγκυμοσύνης ανακάλυψε πολύ καλά εργαλεία για τη σωστή προετοιμασία της εγκύου και αργότερα το Birthlight Baby Yoga της έδωσε την χαρά να βοηθάει τους γονείς να απολαύσουν το μωρό τους και να ενισχύσουν το δεσμό τους.

Της αρέσει πολύ ο τοκετός στο σπίτι, στο νερό αλλά συνεργάζεται και με πολλούς γιατρούς για την επίτευξη ενός όμορφου τοκετού σε μαιευτήριο.

Οι υπηρεσίες της ονομάζονται «Φιλικές Γέννες» και είναι μια ολοκληρωμένη μαιευτική φροντίδα βασισμένη σε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η παραδοσιακή αρχαία μαιευτική σε συνδυασμό με την σύγχρονη επιστήμη και την τεχνολογία.