Ομιλητές

Mαίρη Φεντούρη: Μαία (MNBcenter)

Η Μαίρη Φεντούρη είναι απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής Αθήνα Μέλος του συλλόγου μαιών Ελλάδος *Σύμβουλος γαλουχίας (Copenhagen Lactation) *Χοροθεραπεύτρια για την περίοδο της κύησης (Dansehallerne, Dk) *Eκπαιδεύτρια γιόγκα εγκυμοσύνης και αποκατάστασης από τον τοκετό και *Εκπαιδεύτρια μυών πυελικού εδάφους με τεχνικές barre a terre.
Έκανε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο ¨Αλεξάνδρα¨ και εργάστηκε εθελοντικά για τρία έτη στο γυναικολογικό ιατρείο του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα με την παραπάνω σπουδή πιστοποιήθηκε και σαν δασκάλα χορού από την επαγγελματική σχολή χορού ‘’Νίκης Κονταξάκη’’, Νικολέττας Μπακάλη.

Στη συνέχεια διευρύνοντας το εκπαιδευτικό της πλαίσιο βρέθηκε στην Κοπεγχάγη, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την προετοιμασία των ζευγαριών για τον τοκετό και τη λοχεία, εκπαιδεύτηκε στη συμβουλευτική μητρικού θηλασμού (Copenhagen Lactation), πιστοποιήθηκε στη χοροθεραπεία εγκυμοσύνης (DanseHallerne) αλλά και στη γιόγκα εγκυμοσύνης και λοχείας (The yoga flat, DK).

Στη συνέχεια συνεργάστηκε ως μαία με το μαιευτικό κέντρο Moderliv και ως χοροθεραπεύτρια εγκυμοσύνης με το Sceneindgangen dance studio. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200h yoga alliance RYS, Aerialife aerial yoga TT καθώς επίσης και προγράμματα που αφορούν στην προετοιμασία και αποκατάσταση των μυών του πυελικού εδάφους και κωδικοποίησε με δικό της τρόπο την προετοιμασία και αποκατάσταση από τον τοκετό. Συνεργαζόμενη με ιδιώτες ιατρούς και όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια παραμένει ενεργή στον τομέα της μαιευτικής τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά μαιευτήρια Ιασώ, Μητέρα, Λητώ και Ρέα.