Νικολέτα Πούλιου | Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια με Εξειδίκευση στην Περιγεννητική Αγωγή & Συμβουλευτική Ζεύγους

Η Νικολέττα Πούλιου είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Πραγματοποίησε τις προπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συνέχισε σε μεταπτυχιακό επίπεδο, όπου εξειδικεύτηκε στον κλάδο της Περιγεννητικής Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, διαλέξεων κι εκπαιδεύσεων στην Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά, ενώ η ίδια εισηγείται σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και workshops με θέματα σχετικά με την Περιγεννητική και Συμβουλευτική Ψυχολογία και πολλά από τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο ή σε έντυπη μορφή.

Έχει εργαστεί σε μια πληθώρα φορέων, όπως είναι ο ΜΚΟ Αγκαλιά(ζω), ο ΣΟΨΥ, το ΓΝΑ και το Δώσε Ελπίδα και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους ιατρούς όπως ο κ. Γεώργιος Σωτηρόπουλος και ο κ. Ιωάννης Καλογήρου με τον οποίο πραγματοποιεί συνεργασία και σήμερα.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα όπου αναλαμβάνει ενήλικες κι εφήβους, ζευγάρια κι οικογένειες, ατομικά ή σε ομάδες για Συμβουλευτική Υποστήριξη και Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας, Ομαλή Μετάβαση στη Γονεϊκότητα, Στήριξη Νέας Μαμάς, Εκμάθηση της Επικοινωνίας, Διαχείριση Σχέσεων, Ψυχολογική Υποστήριξη Επίτοκων γυναικών και Λεχώνων, Επιλόχεια Κατάθλιψη, Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας του παιδιού, Αντιμετώπιση Φοβιών – Άγχους – Πανικού – Θυμού, Διαχείριση Οικογενειακών Θεμάτων, Αντιμετώπιση Δυσκολιών με τον ερχομό ενός παιδιού, με σκοπό την επίτευξη της Ευτοκίας, την ανέλιξη της Ψυχικής Υγείας, την επίτευξη της Ευδαιμονίας στην οικογένεια.