Ομιλητές

Κέλλυ Δάγλα | Απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής (MNBcenter)

Η Κέλλυ Δάγλα είναι μαία, απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (2016) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τίτλο «Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική Φροντίδα». Επιπλέον είναι πιστοποιημένη στον Μητρικό Θηλασμό και την Περιγεννητική Ψυχική Υγεία έχοντας ολοκληρώσει τα προγράμματα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με Τίτλο «Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική και Υποστήριξη στον Μητρικό Θηλασμό» και «Περιγεννητικές Ψυχικές Διαταραχές και Ενδοοικογενειακή Βία.
Συμβουλευτική και Περιγεννητική Εκπαίδευση». Παράλληλα με την μαιευτική φροντίδα διοργανώνει συναντήσεις βρεφικού μασάζ για νέους γονείς ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασαζ από το International Association of Infant Massage (IAIM). Έχει συνεργαστεί με Ιδιώτες μαιευτήρες γυναικολόγους στην Αθήνα ως υπάλληλος γυναικολογικών ιατρείων και παράλληλα παρέχοντας μαιευτική υποστήριξη κατά τον τοκετό και τον θηλασμό. Το χρονικό διάστημα 2017-2019 εργάστηκε στην Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη» όπου παρείχε συμβουλευτική σε εγκύους, νέες μητέρες και πατέρες, πληροφόρηση σε θέματα που άπτονται της περιγεννητικής ψυχικής υγείας στο ευρύ κοινό και ενημέρωση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν στην περιγεννητική ψυχική υγεία.
Από το 2019 εργάζεται στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές) της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη», παρέχοντας συμβουλευτική σε εγκυμονούσες, νέες μητέρες και τους συντρόφους τους, πραγματοποιώντας ομάδες προετοιμασίας για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα και υποστηρίζοντας τις γυναίκες σε θέματα μητρικού θηλασμού. Η κα Δάγλα, είναι μέλος της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη» και συμμετέχει στην εκπαίδευση και εποπτεία εθελοντών και φοιτητών. Παράλληλα, συνεργάζεται με ιδιώτες μαιευτήρες-γυναικολόγους και με ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας παρέχοντας μαιευτική υποστήριξη κατά τον τοκετό και τον θηλασμό και ασχολείται με την κατ’ οίκον φροντίδα υποστηρίζοντας τα ζευγάρια σε θέματα θηλασμού και γονεϊκότητας.