Η Εύη Σταθάτου | Πιστοποιημένη Parent Coach και μέλος του οργανισμού FLCA (Family Life Coaching Association)

Η Εύη Σταθάτου είναι Πιστοποιημένη Parent Coach και μέλος του οργανισμού FLCA (Family Life Coaching Association).

Είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών τίτλων, στις Ευρωπαϊκές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο RWTH Aachen, Γερμανία και στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αποκτήσει τίτλους σπουδών συμπληρωματικής εκπαίδευσης στην Ψυχοπαιδαγωγική & Συμβουλευτική, καθώς και στην Θετική Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Parent Coaching στον Οργανισμό Anu Family Services, Minnesota.

Ως Σύμβουλος Γονέων, πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, workshops και ομιλίες. Παράλληλα έχει ιδρύσει και διευθύνει την ιστοσελίδα www.mytwins.gr, η οποία απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια και πιο συγκεκριμένα με τα δίδυμα.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων» από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στον τομέα του Μάρκετινγκ & της Επικοινωνίας καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε θεματικές ενότητες για την οικογένεια και το παιδί. 

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Instagram.com/evistathatou

facebook.com/EviStathatou.myTwins/

LinkedIn.com/evistathatou

youtube.com/channel/UCIKI-STqA07QIk557IgjomQ