Δημήτρης Τριαντάφυλλου | Καθηγητής Φυσ. Αγωγής, Co- Founder (Aquabirth)

Δημήτρης Τριαντάφυλλου, MSC άσκηση και ποιότητα ζωής, Καθηγητής  Φυσ. Αγωγής, Co- Founder Aquabirth, pregnancy and family fitness place. Prenatal & Post-natal Fitness Specialist, Professional  Swimming Coach, Aquabirth Trainer.

Πήρα πτυχίο το 2004 από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το 2007 το Μεταπτυχιακό μου με τίτλο “Άσκηση και Ποιότητα Ζωής” με εξειδίκευση στην Προπονητική. Έχω δημοσιεύσει και παρουσιάσει αρκετές επιστημονικές εργασίες σε περιοδικά και σε συνέδρια. Κατέχω δίπλωμα από το “Aquabirth Prenatal & Post-natal Fitness Training Course’’ως πιστοποιημένος Prenatal & Post-natal Fitness specialist. Έχω αποκτήσει πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωίδων.

Είμαι πιστοποιημένος από την STA για το Aquacise και το Baby Swimming. Είμαι ιδρυτικό μέλος του οργανισμού AHFA-Aquatic Health & Fitness Professional Association.

Από το 2019 αποτελώ βασικό εισηγητή εκπαιδευτικών  σεμιναρίων “Aquabirth Prenatal & Post-natal Fitness Training Course’’τα οποία έχουν αναγνωριστεί από τους διεθνής οργανισμούς NASM ,AFAA και αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την άσκηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας για όλους τους επαγγελματίες υγείας.

Επίσης είμαι βασικός εισηγητής του Pre/ Postnatal Aqua Exercise -TrainingCourse, μαζί με την MSCΚαθηγήτρια Φυσικής αγωγής Ιωάννα Βαπορίδη που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από έναν από τους μεγαλύτερους φορείς της Ευρώπης το EREPS.