Ομιλητές

Αφροδίτη Κονδύλη & Σοφία Δούμα (Project Parenting)

Η Αφροδίτη Κονδύλη,είναι Parent Coach, Εκπαιδεύτρια γονέων και Σύμβουλος θηλασμού με μεταπτυχιακές σπουδές στην γενική και εξειδικευμένη παιδιατρική. Μαζί με την Σοφία Δούμα, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου.

Η Αφροδίτη υποστηρίζει οικογένειες και μητέρες στο ταξίδι της γονεϊκότητας, μέσα από συναντήσεις και σεμινάρια για τον θηλασμό και τον αποθηλασμό αλλά και συμβουλευτική γονέων.

Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της.

Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga.