Ομιλητές

Αγγελική Παππά : Μαία (gynecologycare.gr)

Απόφοιτη του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής το 2018. Είναι πιστοποιημένη στην παρακολούθηση του εμβρύου κατά τη διάρκεια του τοκετού (CTG & Fetalmonitoring) από την Σουηδική Εταιρεία Μαιευτικής & Γυναικολογίας από το 2019.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την Κύηση Υψηλού Κινδύνου και τον Μητρικό Θηλασμό. Πραγματοποιεί μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας, παρέχοντας τα τελευταία δεδομένα όσον αφορά στην ενημέρωση του ζευγαριού για όλα τα στάδια της κύησης και του τοκετού, καθώς και την ομαλή μετάβαση στην περίοδο της λοχείας και τη φροντίδα του νεογνού. Προάγει, με σεβασμό στις ανάγκες της μητέρας και του νεογνού, την εδραίωση του Μητρικού Θηλασμού, προετοιμάζοντας την έγκυο με ασφάλεια, από τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης. Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ).

Είναι εξωτερική συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ. Από το 2018 μέχρι σήμερα έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Μαιευτήρα – Χειρουργό, Γυναικολόγο – Ογκολόγο Χαράλαμπο Θεοφανάκη.