Τρόποι Πληρωμής Εισιτηρίου

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.bebefest.gr έχει 2 τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή του εισιτηρίου σας, μέσα απο την σελίδα checkout (Ταμείο) του website, αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

  • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:
    Στο www.bebefest.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard, Diners πιστωτικές  κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες.  Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι Φόροι. Η πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.bebefest.gr –

    Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

    Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Μετρητά στην είσοδο του φεστιβάλ